AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Torben Bjørnskov Trio feat. Jacob Djursaa (DK) - Photo: Jacob Djursaa

Photo: Jacob Djursaa

Torben Bjørnskov Trio feat. Jacob Djursaa (DK)

19:00

150
Jakob Djursaa (g), Torben Bjørnskov (b), Lasse Schjerning (drm)

Jazzstandarder med udsigt over Aarhusbugten

Med denne trio er publikum garanteret sammenspil på højeste niveau, og musikken vil bestå af jazzens standarder krydret med enkelte overraskelser. 

Jacob Djursaa er en ung dansk guitarist bosiddende i Aarhus. Han er meget inspireret af moderne jazz og det 20. århundredes klassiske kompositionsmusik, hvilket afspejles i hans unikke stemme på guitaren, karakteriseret af et mangefacetteret harmonisk udtryk og en stærk melodiske sans.

Torben Bjørnskov på bas er musiker og komponist og en af Danmarks mest efterspurgte bassister. Han har optrådt og turneret i det meste af verden med musikere fra en lang række lande, særligt USA og de skandinaviske lande. Koncerterne har fundet sted fra de helt små klubber til store internationale steder som North Sea Jazzfestival og Royal Festival Hall i London. Derudover medvirker han på studie- og liveindspilninger, herunder albumudgivelser i eget navn.

Trommeslager Lasse Schjerning er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium. Nysgerrigheden og det høje ambitionsniveau har altid drevet ham, lige siden han i en ung alder greb stikkerne. Han har turneret i det meste af Europa og spillet koncerter i USA, og i 2020 udgav han sit debutalbum.

Glæd jer til at høre trioen akkompagneret af en fantastisk udsigt over Aarhusbugten.

 

Sail to Jazz
Sejl med fra Havnepladsen i Aarhus til koncerten med Torben Bjørnskov Trio feat. Jacob Djursaa på Aarhus Ø, hvor du fra Aarhus Internationale Sejlsportscenter kan nyde jazzfestivalens bedste udsigt. 

Men du kan også vælge at gå ind fra gaden.

 


Læs mere om Torben Bjørnskov Trio feat. Jacob Djursaa


Læs mere om Torben Bjørnskov Trio feat. Jacob Djursaa


Arrangør
Aarhus Sail Event
71 99 60 66
Co-Arrangør
Erlings Jazz- og Ølbar
Billetinfo
Billetten gælder til to forskellige koncerter samme dag, hhv. kl. 19 og kl. 21. Entré 150 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C