Epli (NO/DK)
Epli - Photo: ALT_R_JAZZ

Foto: ALT_R_JAZZ

Epli (NO/DK)

Oda Dyrnes (vc), Tyge Jessen (trp)


Symbiotisk sammenspil

Duoen Epli består af cellisten Oda Dyrnes og trompetisten Tyge Jessen. Sammen skaber de et symbiotisk samspil og en uudslukkelig tørst efter at udforske nye lyde, teksturer og klangfarver, hvilket skaber en musik, der mumler og stammer, hyler og skriger. Et stof i konstant forandring og samtidig i konstant ro.

Begge musikere har en unik personlig tilgang til deres instrument, hvorigennem de inviterer lytteren ind i et lille univers af blafrende sommerfuglevinger, kærlighedsråb fra huleflagermus, ceremoniel dansemusik, gnavere, der mumler i søvne, og lyde på kanten af ​​stilhed.

I juni 2022 udgiver duoen deres EP Epli optaget i et studie i København og i St. Augustins Kirke. Gennem reduktionistiske koncepter viser udgivelsen den soniske mangfoldighed af deres instrumenter, inviterer lytterne tæt på for at høre alle de subtile knirk og lyde fra celloen og trompeten og lader dem svømme i drømmende landskaber, der interagerer med katedralens lange rumklang.

Duoen har turneret i Europa og haft længere ophold i Berlin, Amsterdam og Nordnorge, hvor de har hentet inspiration fra samtidens musikscener og samarbejdet med forskellige kunstnere.

 


Læs mere om Epli

Epli (NO/DK)

Billetinfo

Entré 100 kr.

3 koncerter 200 kr. 10 koncerter 500 kr. (partoutbillet).

Det 3. Rum

Det 3. Rum
Jægergaardsgade 154 C, st.
8000 Aarhus
https://www.frontloberne.dk/det3rum
Vis på Kort

Arrangør

ALT_R_JAZZ
(+45)
http://www.spanien19c.dk
Epli (NO/DK)

Billeder

Epli - Photo: ALT_R_JAZZFoto: ALT_R_JAZZ
Epli - Photo: ALT_R_JAZZFoto: ALT_R_JAZZ

Video