AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Kristoffer Gori Verdoner Quartet (DK) - Photo: Hantwerk

Photo: Hantwerk

Kristoffer Gori Verdoner Quartet (DK)

16:00

50
Kristoffer Gori Verdoner (g), Emil Sommer Larsen (p), Christian Aagaard Trier (b), Lars Asger (drm)

Beskidt og støvet nordisk jazz 

Smukke melodier, som elegant forbinder akkorder sammen på nye kreative måder, møder nerven og det beskidte fra blues, soul og rock.  

I Kristoffer Gori Verdoners kompositioner har melodien den bærende rolle, men den får masser af farve og modspil fra akkordernes understemmer og musikkens rytmer.  

Kristoffer Gori Verdoner er en aktiv guitarist og komponist, som har optrådt flere hundrede gange, både som frontman og sideman med alt lige fra jazz, blues, pop, rock, R'n'B og hiphop til forskellige bigbandprojekter.   

Kristoffers beherskelse og kærlighed til mange forskellige genrer og aspekter af musikken kommer også fint til udtryk i hans kompositioner. Og i sammenspillet i bandet har de fundet frem til en fælles og unik lyd med rig plads til det improvisatoriske element, samtidig med at der er fokus på melodien, helheden og leveringen af sangene.  

Ud over at have optrådt i Danmark har Kristoffer også spillet i USA, Canada, England, Tyskland, Polen, Spanien og Egypten.   

I maj 2022 udgav Kristoffer Gori Verdoner Quartet debutalbummet Dancing Seedlings, som består af 10 af Kristoffers kompositioner.   

"Kristoffer has a clear sound that is personal to him. Played on the top of the sleeve, the sharp notes ring like crystal and, as far as I’m concerned, one of the purest guitar sounds I’ve heard this year." DragonJazz / JazzMania.

”Verdoner har åpenbart røtter som hører hjemme en rekke steder. Her er det mulig å finne spor etter både jazz, blues, pop, rock, rhythm and blues og andre herligheter og til sammen har Verdoner satt det sammen til en svært så velsmakende musikalsk gumbo.

I det jeg synes brygget er i ferd med å bli i snilleste laget, så drar Verdoner & Co skikkelig på i låta "On the Move" og forteller oss at der er godt med dynamikk i musikken hans også.” Tor Hammerø

”Dette er blitt en hyggelig sommerplate som viser fire dyktige musikere og en komponist som er i stand til å skrive låter som glir fint inn i øregangene.” Jan Granlie, Salt Peanuts.

 


Læs mere om Kristoffer Gori Verdoner Quartet


Arrangør
Hantwerk
91 25 62 57
Billetinfo
Entré 50 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C