AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Sam and The Soulmates – Duo (DK) - Photo: VinDanmark

Photo: VinDanmark

Sam and The Soulmates – Duo (DK)

14:00

50
Samara Bahrami (voc), Morten Haugshøj (g)

Forførende elegant, stilsikkert og stærkt 

En sangerinde med kæmpe udstråling og en toptunet guitarist står i Sam and the Soulmates Duo klar til at give musikalske oplevelser af en ganske særlig klasse.

Sjælfulde fortolkninger af jazzstandarder, vuggende brasilianske bossanovaer, egne hits og en håndfuld franske overraskelser tager tilhørerne med på en rejse, der først stopper igen, når den allersidste tone har ringet ud.

Med intimitet og nærvær tryllebinder Sam (Samara Bahrami) og hendes Soulmate Morten Haugshøj publikum fra første øjeblik og efterlader dem sanseligt berusede. Scenen bliver en engagerende legeplads, hvor duoen formår at skabe en ganske særlig stemning, der bedst af alt kan beskrives som magisk.

I et underfundigt repertoire af kendte og ukendte numre, som er gennemsyret af en sjælden set sproglig virtuositet og musikalitet, bliver genrer, sprog og stilarter forenet, og musikken får sit helt eget liv.

Den uhøjtidelige og gode stemning når ubesværet ud over scenekanten og giver også plads til historier fra livet og om duoen. Lyden er til tider engleblid og romantisk, andre gange kraftfuld og insisterende, men altid stilig og med hjertet på det rette sted.

”Magi, karisma, humor og fantastisk musik!”
Monika Wallgren, publikum.

” ... en velspillende gruppe, der mestrer de vekslende stilarter.” Jørgen Nielsen, anmelder og fotograf.

 


Læs mere om Sam and The Soulmates – Duo


Arrangør
VinDanmark
91 25 25 31
Billetinfo
Entré 50 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C