Trio Before (DK)

Trio Before (DK)

Danske sange og salmer i nye, smagfulde arrangementer. 
Trio Before er kendt for en flot koncertoplevelse, hvor tilhørerne på tværs af generationer begejstres af danske sange og salmer, der er fornyet i kraft af smagfulde arrangementer baseret på respekten for det fremragende originalmateriale og kærlighed til den danske tradition og kulturarv.
Nogle af melodierne har flere hundrede år på bagen, og det er vigtigt for trioen at beholde ægtheden og enkeltheden i musikken. Samtidig er det også vigtigt at kunne tilføje noget nyt, blandt andet ved at inddrage elementer af improvisation i fortolkningen af melodierne.
Repertoiret består af salmer og sange fra trioens nye album Den danske sang.


www.triobefore.dk

www.restaurantpondus.dk

Line-up

Claus Behrens (sax), Niels Erichsen (p), Peter Friis (b)

  • Trio Before
  • Trio Before
  • Trio Before
  • Trio Before

Info

17/07/2017

20:00 - 22:00
Fri entré
I forbindelse med koncerten byder Restaurant Pondus på en tre retters Jazz-menu med vin og snacks.  Book bord her. Restaurant Pondus er gourmetrestauranten Substans' lillebror og deres svar på en dansk bistro med afslappet atmosfære i fransk bistrostil. En øko-bistro med kærlighed for det lokale. Restaurant Pondus fik en Bib Gourmand i Guide Michelin Nordic Countries 2017, som gives for kvalitetsmad til rimelige priser. Så bliver det ikke bedre – god musik og god mad.


Koncertsted

Restaurant Pondus
Åboulevarden 51
DK-8000 Aarhus C
(+45) 28 77 18 50
info@restaurantpondus.dk
www.restaurantpondus.dk
Vis på Kort

Arrangør

Trio Before
(+45) 25 26 26 06
www.triobefore.dk
Co-Arrangør
Restaurant Pondus