Beskrivelse

Trio Before (DK)

Claus Behrens (sax), Niels Erichsen (p), Peter Friis (b)

Danske sange i jazzede fortolkninger og klassikere fra den amerikanske sangbog

Musikken rummer danske sange og salmer med jazzklange i flotte og smagfulde arrangementer. Repertoiret er hovedsageligt fra trioens nye cd Den danske sang, men der vil også blive spillet standarder fra den amerikanske sangbog.

Blandt numrene på Den danske sang er Livet er en morgengave, Det dufter lysegrønt af græs og I skovens dybe stille ro – melodier med et stort tidsspænd, hvor komponister som Carl Nielsen og Otto Mortensen er repræsenteret med tekster af blandt andre Grundtvig og Halfdan Rasmussen.

Trio Before er kendt for at skabe en flot koncertoplevelse, hvor tilhørerne på tværs af generationer begejstres af et kendt repertoire, der er fornyet i kraft af smagfulde arrangementer, baseret på respekten for det fremragende originalmateriale og kærlighed til den danske tradition og kulturarv.

Koncerterne er en musikalsk rejse for tilhørerne, hvor den instrumentale musik fremføres med et klart og enkelt, men nutidigt udtryk, og melodierne introduceres med lette historier og anekdoter om komponist, forfatter og tiden, hvor melodierne er skrevet.


www.triobefore.dk

Line-up

Line-up

Claus Behrens (sax), Niels Erichsen (p), Peter Friis (b)

Media
  • Trio Before
Info

Info

21/07/2018

16:00 - 18:00
Fri entré


Koncertsted

VinDanmark
Kystpromenaden 2
8000 Aarhus C
(+45) 86 25 75 15
claus@vindanmark.com
www.vindanmark.com
Vis på Kort

Arrangør

VinDanmark
(+45) 30 22 09 70
www.vindanmark.com