AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Lars Greve Solo ((DK)) - Photo:

Photo:

Lars Greve Solo ((DK))

20:00

50
Lars Greve (sax, cl)

Alsidig og prisbelønnet musiker på egen hånd

Lars Greve er saxofonist, klarinettist, komponist og skaber af en række kunst- og kulturprojekter.

Han udgav sit solo-album Breidablik (2014), der blev anmeldt som årets bedste album i flere førende internationale magasiner. Han er desuden solistuddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium og modtager af en række priser for sit alsidige og virtuose udtryk.

Lars Greve har blandt andet spillet solokoncert på Sao Paolos første skyskaber, nytårskoncert i Nuuk samt koncerter i Hong Kong, Beijing, New York og Rio med bandet Girls in Airports. Desuden medvirker han på over 100 udgivelser med prominente kunstnere fra hele verden.

I efteråret 2017 udgav han et kunstværk / en plade sammen med billedhuggeren Ingvar Cronhammar og påbegyndte arbejdet på et omfattende lyd- og billedportræt af Vestjylland med kunstfotografen Fryd Frydendahl. Han er også aktuel som komponist på et nyt teaterstykke, der havde premiere i marts 2018, hvor musikken er skabt i samarbejde med Aske Zidore og Annisette Koppel.

 

Lydbrud – fem koncerter med unge og stærke jazzstemmer 
Under navnet Lydbrud gentager Dansk Musiker Forbund Aarhus’ Ungeudvalg successen fra 2017 og kuraterer endnu en gang en dag spækket med koncerter med fokus på de unge stærke stemmer i jazzen.

I år præsenteres onsdag 18. juli fem koncerter med kunstnere fra Sverige, Tyskland, Norge, København og Aarhus – meget forskellige kunstnere, der alle afsøger noget helt særligt. Kom og bliv inspireret, bevæget og beriget. 

Program
Kl. 16.00 Flickstick
Kl. 17.30 Eline Hellerud Åsbakk feat. Svaneborg / Kardyb
Kl. 20.00 Lars Greve Solo
Kl. 21.00 Hvalfugl
Kl. 22.00 Yngel


Læs mere om Lars Greve Solo


Læs mere om Lars Greve Solo


Arrangør
DMF's Ungeudvalg Aarhus
50 94 84 05
Billetinfo
100 kr for hele dagen. Entré 50 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C