Beskrivelse

Kwella/Bjørnskov (DK)

Christian Vuust (sax), Jens Christian Kwella (g), Torben Bjørnskov (b, electronics), Frederik Bülow (drm, electronics)

Original elektro-akustisk jazz

Torben Bjørnskov og Jens Christian Kwella udsendte i oktober 2018 albummet Slowing Down The Tune. Det er varm, melodisk og nærværende elektro-akustisk jazz indspillet live i studiet og består af nye originale kompositioner af Kwella og Bjørnskov.

På enkelte numre gæsteoptræder de to internationale stjerneguitarister Ulf Bandgren (Sverige) og John Stowell (USA), og et særligt kendetegn ved albummet er legen med samples, beats og effekter.

Lydene er samples fra Bjørnskovs og Kwellas egne instrumenter, kærligt taget under behanding via Octatrack-sampleren og diverse effekter for at skabe et stemningsfyldt lydunivers.

Slowing Down The Tune trækker på inspiration fra en lang række genrer, men med den melodiske nerve og det inderlige udtryk som den røde tråd.

Som titlen antyder er der god tid og masser af "luft", og musikken kan høres som en kommentar til en tid, hvor tempoet er højt, og tid opfattes som en mangelvare.

Både Bjørnskov og Kwella, der hver især har høstet utallige anmelderroser for deres tidligere album og koncerter, er her gået sammen om et fælles projekt. Til at forløse musikken fra Slowing Down The Tune live har de inviteret den enestående saxofonist Christian Vuust og det unge trommetalent Frederik Bülow med på scenen.

Line-up

Line-up

Christian Vuust (sax), Jens Christian Kwella (g), Torben Bjørnskov (b, electronics), Frederik Bülow (drm, electronics)

Media
  • Kwella/Bjørnskov
  • Kwella/Bjørnskov
Info

Info

17/07/2019

19:00 - 20:30
Fri entré


Koncertsted

Klostertorvet
DK-8000 Aarhus C
(+45) 86135133
info@smagloes.dk
www.smagloes.dk
Vis på Kort

Arrangør

Café Smagløs
(+45) 21 30 48 19
www.smagloes.dk