Beskrivelse

Little Winter (DK)

Nikolaj Sodemann, Alexander Mirz, Nikolai Ryan, Daniel Clifton, Martin Welling

Svævende mellem doven melankoli og stormende sentimentalitet

Her finder man det aarhusianske band Little Winter. Omgivet af et støjende og flygtigt lydunivers gløder der i midten af dette projekt en kerne af umiddelbare popsange, der centrerer sig om temaer som ensomhed, kærlighed og længslen efter ”det andet hjem.”

Med rødder i både den jyske muld og den new zealandske vulkanjord lever bandets musik i et naturligt spil på kontraster og modsætninger, som tilsammen danner en lyd, der på samme tid er atmosfærisk og dansabel. Indadvendt og voldsom, håbefuld og altid usikker.

Little Winter er et ungt band, der på lidt over et år har spillet en lang række koncerter i både Danmark, Sverige og Tyskland. Heriblandt Grim Festival og SPOT Festival. De kan også prale med at have åbnet Gloria-scenen for de frivillige på sidste års Roskilde Festival.

2019 blev skudt i gang med en pladekontrakt med Celebration Records, og Little Winters selvbetitlede debutudgivelse udkommer officielt 19. april. Den kommer til at stå som et vigtigt skel og et nyt kapitel i bandets korte historie.

Line-up

Line-up

Nikolaj Sodemann, Alexander Mirz, Nikolai Ryan, Daniel Clifton, Martin Welling

Media
  • Little Winter
Info

Info

19/07/2019

20:30 - 22:00
Fri entré


Koncertsted

Klostertorvet
DK-8000 Aarhus C
(+45) 86135133
info@smagloes.dk
www.smagloes.dk
Vis på Kort

Arrangør

Café Smagløs
(+45) 21 30 48 19
www.smagloes.dk