Cæcilie Norby & Hess/Vuust/Vuust Trio (DK)


Beskrivelse

Cæcilie Norby & Hess/Vuust/Vuust Trio (DK)

Cæcilie Norby (voc), Nikolaj Hess (p), Peter Vuust (b), Mikkel Vuust (drm)

Jazz, der bygger bro mellem musikalske verdener

Cæcilie Norby har haft en imponerende karriere, som kun få herhjemme har formået at gøre hende efter. 

Hun slog for alvor i gennem for snart 30 år siden i jazz/rock-orkesteret Frontline, blev fast inventar i enhver pladesamling med pop/rock-gruppen OneTwo og vendte senere tilbage til jazzen, hvor hun har opnået stor anerkendelse.

Cæcilie Norby bygger konstant broer med sin musik: Hun tiltrækker fans af både klassisk musik, jazz og pop samt alle andre, der holder af gode melodier.

Sammen med Hess/Vuust/Vuust Trio – Nikolaj Hess (piano), Peter Vuust (bas) og Mikkel Vuust (trommer) – vil hun på Tir Na Nóg give en koncert med jazz på allerhøjeste plan.

Nikolaj Hess er en af de flittigst brugte pianister i både danske og internationale sammenhænge. På det seneste har han udgivet Nikolaj Hess Micro Chapters og Nikolaj Hess Rhapsody, vundet prisen for årets jazzudgivelse DMA 2014 med 3xHess for pladen Music for Mum and Dad og spillet sin egen musik i Lars Von Triers film Melancholia.

Desuden har han været særdeles aktiv på plade- og koncertfronten med Nikolaj Hess Trio, Hessismore, Hess/Skou og Caroline Henderson. Gennem tiden har han spillet med navne som Lee Konitz, Benny Golson og Etta Cameron.

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og derudover en af landets mest benyttede sidemen.

Han har spillet på mere end 90 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson og Jukkis Uotila.

Peter Vuust er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet seks album i eget navn, senest Leaves of Love featuring Lars Jansson (p), Veronica Mortensen (voc) og Peter Asplund (trp).

Mikkel Vuust er med sine 19 år en af de helt store talenter på den danske jazzscene. Han har allerede spillet med navne som Jakob Fisher, Uffe Steen, Henrik Gunde og Hans Esbjerg.


www.caecilienorby.com

www.petervuust.dk

www.nikolajhess.com

Line-up

Line-up

Cæcilie Norby (voc), Nikolaj Hess (p), Peter Vuust (b), Mikkel Vuust (drm)

Media
  • Cæcilie Norby & Hess/Vuust/Vuust Trio
Info

Info

21/07/2019

16:00 - 18:00
Entré Kr. 100


Koncertsted

Tir Na Nóg
Frederiksgade 40
8000 Aarhus C
(+45) 86 19 19 10
andreas@tirnanog.dk
www.tirnanog.dk
Vis på Kort

Arrangør

Tir Na Nóg
(+45) 86 19 19 10
www.tirnanog.dk