The Music of Nicolai Munch-Hansen feat. Kurt Rosenwinkel (DK/US)


Beskrivelse

The Music of Nicolai Munch-Hansen feat. Kurt Rosenwinkel (DK/US)

Ned Ferm (sax), Kurt Rosenwinkel (g), Nils Bosse Davidsen (vc), Anders AC Christensen (bas), Kresten Osgood (drm)

En hyldest til en af Danmarks største bassister og komponister

Det er med enorm stolthed og en smule ærefrygt, at Sun Ship i samarbejde med Vinterjazz og Studie 02K er i stand til at give en helt særlig musikalsk gave til Aarhus: Noget af den bedste danske jazz, der er komponeret i de sidste mange år, og en af de største stjerner på jazzscenen overhovedet i et unikt førstegangsmøde.

Denne aften bliver gården foran Studie 02K på Sydhavnen omdannet til en sydende jazzkedel, hvor et stjernehold hylder en af Danmarks største bassister og komponister.

Glæd jer til at opleve udvalgte numre fra Nicolai Munch-Hansens hovedværker; Wanna Do Right But Not Right Now, Chronicles og Æter, præsenteret af et blændende lineup af nogle af Nicolais tætteste venner og musikalske compadres.

Som et ekstra element har Sun Ship og bandet inviteret en af verdens stærkeste jazzguitarstemmer til at tilføre en ekstra dimension til musikken. Kurt Rosenwinkel har vundet utallige priser, medvirket på mere end 150 plader og spillet med alle:  Paul Motians Electric Bebop Band, Gary Burton, Joe Henderson, Brad Mehldau, Brian Blade Fellowship, Aaron Parks, Mark Turner, Joshua Redman – vi kunne blive ved.

Koncerten afholdes udendørs (come rain or come shine), og det maksimale publikumsantal er foreløbigt sat til 80 mennesker for at imødekomme retningslinjerne i forbindelse med Covid-19.

Billetter kan kun købes i forsalg og vi anbefaler, at man er hurtigt ude.

Vi sørger selvfølgelig for de nødvendige afmærkninger, ensretninger og håndsprit. Og øl, vin, vinyl-DJs, snacks og magisk stemning.

Lyt til Nicolai Munch-Hansen 
Lyt til Kurt Rosenwinkel

Koncerten er gjort mulig med støtte fra Statens Kunstfond, Music Legacy 2017, Vinterjazz, JazzPuljen og Aarhus Kommune. TAK! 

Info

15/07/2020

20:00
Entré Kr. 150
120 kr. for studerende.
80 kr. for medlemmer af Sun Ship.
200 kr. for entré + medlemsskab af Sun Ship.


Koncertsted

Studie 02K
Jægergårdsgade 156K
8000 Aarhus C
Vis på Kort

Arrangør

Sun Ship
(+45) 40 55 61 23
www.sunship.dk
Co-Arrangør
Vinterjazz, Studie 02K

Media
  • The Music of Nicolai Munch-Hansen feat. Kurt Rosenwinkel