Live Foyn Friis/Morten Haugshøj Duo (NO/DK)


Beskrivelse

Live Foyn Friis/Morten Haugshøj Duo (NO/DK)

Live Foyn Friis (voc), Morten Haugshøj (g)

Intenst, humoristisk, afslappet og nærværende

Live Foyn Friis er en prisvindende, norsk sangerinde som synger ind i hjertet på dig og med sit store tekniske og musikalske overskud er en stor oplevelse.

Gaffa skrev i sin anmeldelse af albummet With Strings:

''Den norske jazzsangerinde med det, for en dansker, så usædvanlige navn har studeret i Aarhus (og i Tromsø og Stockholm) og spiller i stort omfang sammen med danske musikere. Men i realiteten er hun snarere en international kunstner af en helt særegen international karakter. Lyt til et nummer som Dementor, og du vil forstå, hvad jeg mener. Nummeret, teksten, kompositionen, den vokale tilgang til det – alt er i den grad originalt, vedkommende, underfundigt – og internationalt. Friis tager afsæt i noget, man kan kalde jazz med en nordisk klang, men hun begiver sig også – med det afsæt – ind i en form for popmusik, som ikke er mainstream, men som sine steder har et overraskende, næsten sydøstasiatisk, kammermusisk tvist. Hendes musikformidling fremstår som inspireret af sangerinder som Ane Brun, Oh Land og Feist. ''

Til koncerterne på KP5 er hun i godt selskab med den dygtige og allestedsnærværende jazzguitarist Morten Haugshøj, som har flere anmelderroste udgivelser bag sig – senest albummet The Street Doctor, som høstede flere femstjernede anmeldelser.

Kig forbi til en intens, humoristisk, afslappet og nærværende koncert med Live Foyn Friis/Morten Haugshøj Duo. 

Info

17/07/2020

13:00
Entré Kr. 50
Entréen er inkluderer i KP5’s fine jazzplatte, som kan bestilles her:


Koncertsted

KP5
Kystpromenaden 5
DK-8000 Aarhus C
(+45) 61 45 45 63
www.havnefronten.dk/?page_id=487
Vis på Kort


Media
  • Live Foyn Friis/Morten Haugshøj Duo
  • Live Foyn Friis/Morten Haugshøj Duo