AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Bourbon Street Jazzband feat. Emil Otto (DK) - Photo: Aarhus Jazzklub

Photo: Aarhus Jazzklub

Bourbon Street Jazzband feat. Emil Otto (DK)

15:00

110
Emil Otto (voc, p), Gerhard Ellerbæk (trp), Per Jegbjærg (trb), Finn Odderskov (cl, t-sax), Jens Nørholm (p), Jørgen Nielsen (b), Heine Poulsen (drm)

Alle har ret til et fedt jazzband

Dette orkester kan  i 2023 fejre 67-års fødselsdag. Det er i sig selv en præstation.

I 1956 grundlagde trompetisten Gerhard Ellerbæk, der fyldte 80 i 2022, og som stadig står i spidsen, Bourbon Street Jazzband sammen med sin fætter. Snart voksede der et flyvefærdigt jazzband ud af drengeværelset, og igennem alle årene har Bourbon Street Jazzband blandet sig i toppen af den traditionelle jazz, både i Danmark og internationalt.

Naturligvis har de også spillet i selve gaden, der lagde navn til, ligesom man har kunnet høre Silkeborgorkesteret i Californien, Kenya, Hong Kong og en lang række europæiske lande.

I dag er tempoet sat ned, men orkesterets kendetegn er stadig en blanding af traditionel revival-jazz, swing og blues, altid med arrangerede passager, der skiller det ud fra mængden. Tør humor og stærke solopræstationer karakteriserer den 67-årige fødselar. Som mottoet  lyder: "Alle har ret til et fedt Jazzband".

Ved dagens koncert medvirker som gæstesolist sanger og pianist Emil Otto, som længe har arbejdet med den ægte sound fra New Orleans. Sidste år skruede han op for ambitionerne på sit debutalbum Ain´t Love a beautiful Thing, der tog anmelderne med storm, og som præsenterer Emil Otto som sangskriver og crooner i den klassiske stil. Det bliver et spændende møde mellem generationer i dansk jazz.

 


Læs mere om Bourbon Street Jazzband feat. Emil Otto


Læs mere om Bourbon Street Jazzband feat. Emil Otto


Arrangør
Aarhus Jazzklub
28 26 90 87
Co-Arrangør
CasaV58
Billetinfo
Billetter kan købes i forsalg eller i døren – kontant eller MobilePay. Entré 110 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C