AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Steffen Brix Akoustic Trio (DK/UK) - Photo: fairbar

Photo: fairbar

Steffen Brix Akoustic Trio (DK/UK)

19:30

R&P
Steffen Brix(g), Mark Ong(b), Benjamin Juul-Dimond(drm)

Akustisk sound og kompositioner fra den amerikanske jazz / rock tradition

Den danske guitarist Steffen Brix, der er meget aktiv med nye musikudgivelser, spiller her med hans nye Akoustic Trio, der præsenterer en anden og mere akustisk sound end hans hidtil vante. Stærke og stilsikre kompositioner i den amerikanske jazz / rock tradition. Steffen betragtes af mange som én af de dygtigste jazz- og bluesguitarister vi har herhjemme i Danmark – og har et mangeårigt musikalsk venskab med den amerikanske jazzguitarist Mike Stern.

Steffen har netop i år samlet denne nye trio med fokus på den akustiske nylon guitar, der har været en stor inspiration siden jazzguitaristen John McLaughlins banebrydende albums i 90'erne, der også foregik på nylonstrengene.

Mark Ong har et utroligt øre og en harmonisk forståelse for Steffens melodiske guitarunivers. Ongs ordforråd på instrumentet er levende, innovativt og på et niveau man sjældent ser på den europæiske jazzscene.

Benjamin Juul-Dimond er en ung og ekstremt talentfuld trommeslager – med en teknik, flow og musikalitet der er ganske unik. Benjamin er en stjerne bag trommerne.

En koncert med Steffen Brix Akoustic Trio er en aften med gang i den – men også en aften med plads til det helt stille og nærværende.

 


Arrangør
fairbar
60 19 94 77
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C