AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

B.B.F. Quartet (DK/IL/FR/AU) - Photo: Aarhus Jazztømmerflåde

Photo: Aarhus Jazztømmerflåde

B.B.F. Quartet (DK/IL/FR/AU)

19:00

100
Jascha Briand (gtr), Liam Elion (bas), Steven Moser (drm), Yo Hes (sax)

Improvisation af Berlin Brain Flippers Quartet

B.B.F Quartet er et internationalt band, der blev dannet i Berlin i 2023. Til koncerten vil der være fokus på improvisation i nuet, hvor publikum bliver taget med på en rejse gennem ekspansive, teksturelle rum, med forskellige kulturelle indflydelser fra bandmedlemmerne lover musikken en rig palet af lyde, der spænder fra drømmende ballader til rå, spontan energi.

Inspirationen bag Berlin Brain Flippers kompositioner stammer fra den moderne jazzscene i New York og Berlin, og de udforsker den rytmiske verden af ujævne takter. Kvartettens udforskning af musikalske landskaber afspejler sammenfaldet af forskellige kulturelle baggrunde inden for gruppen.

Yo Hes, er født i 2001, og har forfulgt sin musikuddannelse på Berklee College of Music i Boston, efterfølgende har han studeret på det Kongelige Konservatorium i Paris. Bemærkelsesværdigt vandt han Solist prisen ved Dinant Jazz Festival konkurrencen i 2018 (Belgien).


Arrangør
Aarhus Jazztømmerflåde
61 34 06 04
Billetinfo
Entré 100 kr.
De tre musiktilbud: 1. Musik, Panini og øl - 100kr. 2. Musik og dagens ret - 150kr. 3. Musik, Gayaburger og vin - 225kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C