AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Mette Juul + Andrea Houdakis & Jesper Thorn (DK) - Photo: Musikhuset Aarhus

Photo: Musikhuset Aarhus

Mette Juul + Andrea Houdakis & Jesper Thorn (DK)

16:30

Mette Juul (v) (g) Andrea Hourdakis (g) Jesper Thorn (b) (cello)

Inderlig jazz og fortolkninger af tidløse klassikere med Mette Juul

Den anmelderroste jazzsanger, sangskriver og guitarist Mette Juul har høstet stor ros for hendes uforlignelige vokal og inderlige fortolkninger. 

På sit seneste album Celeste viser Juul nye sider af sig selv og det har givet genklang. Den nye musik har udvidet lytterskaren og har modtaget et væld af flotte anmeldelser hos den danske og internationale presse.  Til Jazzfestivalen præsenterer hun sit nye album sammen med svenske guitarist Andreas Hourdakis og danske bassist / cellist Jesper Thorn.

I kan glæde jer til personlige fortolkninger af tidløse amerikanske klassikere og sange fra Juuls egen hånd. Albummet er blevet godt modtaget internationalt og anmelderne skriver blandt andet:

"The only other singer I can recall who achieved that same effect was the late Shirley Horn. Shirley, like Mette, could turn a swinger into a lovelorn ballad and vice versa". 
Lance Liddle -London august 2023.

“Der er både drama og spænding i stemmen - aldrig på en højstemt fjern måde. Der er en tilstedeværelse i sangen der kan mærkes. Celeste er en særdeles vellykket vokaljazz plade, der placerer Mette Juul solidt i dansk jazz.”
Jazznyt DK

Om Musikhuset Swinger

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu engang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser - med fri entré til størstedelen af koncerterne.

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde velkommen til Musikhuset Swinger, der finder sted d. 12.-19. juli i Musikhusets foyer og sale samt ved KISSA i Musikhusparken.


Se mere her #1


Arrangør
Musikhuset Aarhus
89 40 40 40
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C