Beskrivelse

Skt. Pauls Band (DK)

Peder Pedersen (cond)

Det Levende Aarhusianske Jazzmuseum swinger fortsat 

I september sidste år døde stifteren af Skt. Pauls Band og bandets leder H. C. Vartenberg. Orkesteret var helt enige om at føre bandet videre i HC's ånd, og naturligvis er de tilbage på Bispetorvet.

Det Swingende Oldekolle – Det Levende Aarhusianske Jazzmuseum. Der er mange tilnavne til det aarhusianske senior-bigband.

Orkesteret spiller swingende instrumentale og vokale bigband-arrangementer af bl.a. Peder Pedersen – initiativtager til Peder Pedersens Big Band, der i mange år var husorkester på Jazzklubben Tagskægget i Aarhus – med en ugentlig optræden, ofte med amerikanske stjernesolister.

Udover at arrangere dirigerer Peder Pedersen også nogle numre og er desuden medlem af basungruppen.

Niveauet er højt, og besætningen kan prale af flere musikere, der har modtaget Gaffelprisen, der tildeles af Jazzselskabet Aarhus.

Musikken er fortrinsvis fra ”Den Amerikanske Sangbog” fra dengang, mænd var mænd, og pigerne var glade for det! 

Siden Skt. Pauls Band blev etableret i 2002 har orkesteret givet koncerter og spillet i bl.a. Aarhus Festuge, på Aarhus Jazz Festival, i Randers Festuge, Odder Festuge, Aarhus Musikhus og Djurslands Jazzklub. Endvidere har de spillet på Færøerne, på Tunø Festival og Østersø Jazz Festival på Bornholm.

Koncerten er del af markeringen 100 år med jazz i Aarhus og gennemføres med støtte fra William Demant Fonden, CAC Fonden og Nordea-fonden "Vi støtter gode liv".

 


www.sktpaulsband.dk

Line-up

Line-up

Peder Pedersen (cond)

Media
  • Skt. Pauls Band

Fotograf: Poul Nyholm

Info

Info

17/07/2019

13:00 - 16:15
Fri entré


Koncertsted

Bispejazz - Bispetorvet
DK-8000 Aarhus C
(+45) 28 60 47 91
info@jazzfest.dk
www.jazzfest.dk
Vis på Kort

Arrangør

Aarhus Jazz Festival
(+45) 28 60 47 91
www.jazzfest.dk