Mads Mathias (DK)
Mads Mathias - Photo: Café Støj

Foto: Café Støj

Mads Mathias (DK)

Mads Mathias (voc, sax), Martin Schack (org), Janus Templeton (drm)


Originalt talent med respekt for crooner-traditionen

Den danske jazzstjerne Mads Mathias er en singer/songwriter og saxofonist, der har erobret musikelskernes hjerter med sin karismatiske optræden, levende personlighed og lækre stemme.

Inspireret og påvirket af de store jazzvokalister fra fortid og nutid – fra Nat King Cole og Frank Sinatra til Harry Connick Jr. – og med dyb respekt for crooner-traditionen er Mathias et originalt talent med en unik og ubesværet charmerende vokal og en evne til at skrive iørefaldende og mindeværdige, stilfuldt udformede melodier. Ved denne koncert vil bandet også fortolke tidløse klassikere fra den amerikanske og danske sangskat.

Herhjemme er Mads Mathias vores førende crooner og har bl.a. optrådt for kronprinseparret, med DR Big Band og modtaget adskillige priser og awards. 

Internationalt har karrieren for alvor taget fart i de sidste år, hvor Mads har turneret i det meste af verden, ikke mindst i England, hvor han for nylig åbnede London Jazz Festival sammen med Seal og Angelique Kidjo. Desuden har han optrådt i den legendariske Royal Albert Hall ved BBC Proms.

På Hammondorgel er det Martin Schack, der med en omfattende karriere spænder fra koncerter og indspilninger med verdensnavne som Tom Harrell og Peter Bernstein til en stor landsdækkende turné herhjemme med Niels Hausgaard. Han er en ildsjæl, der til daglig har sin gang i Ribe, hvor han er ophavsmand til byens jazzfestival og indehaver af spillestedet Termansens.

Janus Templeton er kendt som en formidabel trommeslager og har spillet  sammen med nærmest alle på den danske jazzscene. Han gør altid musikken levende og former den med sin store musikalitet og gode energi.

 


Mads Mathias (DK)

Billetinfo

Entré 250 kr.

Café Støj

Café Støj
Jægergårdsgade 150
8000 Aarhus
https://cafestoj.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Café Støj
(+45) 22 11 70 31
Mads Mathias (DK)

Billeder

Mads Mathias - Photo: Café StøjFoto: Café Støj

Video