Andratx (S/N/DK)
Andratx (S/N/DK) foto galleri Fotos fra koncerten
Andratx - Photo: Jonas Kullhammar

Foto: Jonas Kullhammar

Andratx (S/N/DK)

Jonas Kullhammar (sax), Ole Morten Vågan (b), Kresten Osgood (drm)


Nordisk supersaxtrio

Orkesteret samler tre usædvanlig begavede musikere fra Sverige, Norge og Danmark i et moderne jazzudtryk med et usædvanligt mix af improvisation, umulige kompositioner og poetry slam. Trods den frigjorte tilgang og nutidige bud på saxofontrioens lyd, er musikken dybt forankret i jazzens traditioner.

Jonas Kullhammar er en prisvindende svensk saxofonist og har siden debuten i 2000 imponeret med egne grupper og som meget brugt sideman. Hertil kommer den norske bassist Ole Morten Vågan og den danske trommeslager Kresten Osgood, der ligeledes er kendt for deres personlige spil i mange forskellige sammenhænge. Der er lagt i kakkelovnen til en forrygende koncertaften.

Gruppen har udgivet to album på Jonas Kullhammars pladeselskab Moserobie. 

 

Koncerten er en del af Den Ikoniske Saxofon under Aarhus Jazz Festival 2021.

Koncertrækken hylder instrumentet, der har været en vigtig del af jazzmusikken siden begyndelsen og har fostret legendariske musikere som Ben Webster, Stan Getz, Yusef Lateef og Charlie Parker.

Den Ikoniske Saxofon er støttet af Knud Højgaards Fond, CAC Fonden, STIBOFONDEN, Aarhuus Stiftstidendes Fond, Gangsted Fonden, Statens Kunstfond og Aarhus Kommune. 


Læs mere om Andratx

Læs mere om Andratx

Læs mere om Andratx

Andratx (S/N/DK)

Billetinfo

Entré 140 kr.

Børn u. 12 år 50 kr. Studerende og unge u. 25 år 110 kr. Ingen kørestolspladser. Billetter sælges i forsalg. Salg i døren fra kl. 18.30 på egen mobiltelefon. Coronapas eller Gyldig Covid-19-test skal forevises ved indgangen. Covid-19-restriktioner overholdes. Begrænset antal pladser.

Helsingør Theater - Den Gamle By

Helsingør Theater - Den Gamle By
Viborgvej 2
8000 Aarhus
booking@dengamleby.dk
https://www.jazzfest.dk
Vis på Kort

Arrangør

Aarhus Jazz Festival
(+45) 28 60 47 91
https://jazzfest.dk
Andratx (S/N/DK)

Billeder

Andratx - Photo: Jonas KullhammarFoto: Jonas Kullhammar

Video