Nikolaj Hess, Mikkel Vuust & Peter Vuust Trio (DK)
Nikolaj Hess, Mikkel Vuust & Peter Vuust Trio - Photo: Tir Na Nóg

Foto: Tir Na Nóg

Nikolaj Hess, Mikkel Vuust & Peter Vuust Trio (DK)

Nikolaj Hess (p), Peter Vuust (b), Mikkel Vuust (drm)


Husorkester fra øverste jazzhylde

Hess/Vuust/Vuust trio er efterhånden ved at blive fast husorkester på Tir Na Nog under Aarhus Jazz Festival – og i år er ingen undtagelse. Der er dermed garanti for en god og swingende aften i selskab med jazzmusikere fra øverste hylde.

Nikolaj Hess er en af de flittigst brugte pianister i både danske og internationale sammenhænge. Han har blandt andet udgivet Micro Chapters og Rhapsody, med 3xHess vandt han prisen for årets jazzudgivelse DMA 2014 for pladen Music for Mum and Dad, og han har spillet sin egen musik i Lars Von Triers film Melancholia. Desuden har han været særdeles aktiv på plade- og koncertfronten med Nikolaj Hess Trio, Hessismore, Hess/Skou og Caroline Henderson. Gennem tiden har han spillet med navne som Lee Konitz, Benny Golson og Etta Cameron samt mange andre.
 
Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det Jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og er derudover en af landets mest benyttede sidemen. Han har spillet på mere end 90 plader og med adskillige internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson og Jukkis Uotila. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet seks album i eget navn, senest CD'en Leaves of Love featuring Lars Jansson (p), Veronica Mortensen (voc) og Peter Asplund (trp).

Mikkel Vuust på trommer er med sine 22 år en af de helt store talenter på den danske jazzscene og har allerede spillet med navne som Jakob Fisher, Uffe Steen, Henrik Gunde og Sinne Eeg.


Nikolaj Hess, Mikkel Vuust & Peter Vuust Trio (DK)

Billetinfo

Entré 125 kr.

Tir na NÓg

Tir na NÓg
Frederiksgade 40
8000 Aarhus
andreas@tirnanog.dk
https://www.tirnanog.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Tir na NÓg
(+45) 86 19 19 10
http://www.tirnanog.dk/
Nikolaj Hess, Mikkel Vuust & Peter Vuust Trio (DK)

Billeder

Nikolaj Hess, Mikkel Vuust & Peter Vuust Trio - Photo: Tir Na NógFoto: Tir Na Nóg

Video