Karmen–Kwella–Madsen (EE/DK)
Karmen–Kwella–Madsen - Photo: ARoS Aarhus Kunstmuseum

Foto: ARoS Aarhus Kunstmuseum

Karmen–Kwella–Madsen (EE/DK)

Karmen Röivasepp (voc), Jens Christian Kwella (g), Jens Mikkel Madsen (b)


Evergreens, jazz og bossanova

Karmen–Kwella–Madsen består af sangerinden Karmen Röivasepp, guitaristen Jens Christian Kwella og bassisten Jens Mikkel Madsen. Hovedparten af repertoiret er hentet fra The Great American Songbook og består af både evergreens, jazz og bossanova.

Med deres unikke blanding af intens vokal, smukt guitarspil og solid bas er de tre musikere garant for en god og stemningsmættet oplevelse.

Den prisvindende sangerinde Karmen Röivasepp er fra Estland, men har boet i Danmark de seneste par år. I 2018 modtog hun Aarhus Jazz Festivals pris Aarhus Jazz Talent og har siden optrådt med blandt andre DR Big Band og Aarhus Jazz Orchestra. En anmelder skrev:

The bandleader’s vocals are striking in their purity, her range and her pitching impressive. And she’s harmonically inventive when decorating melodies with intricate, scat-sung phrases. [...].
Thomas Rees, Downbeat Magazine (2018).

Jens Christian Kwella har i mere end 25 år været en af de bærende kræfter i det aarhusianske jazzmiljø, og har udgivet seks anmelderroste album i eget navn. Om ham er der skrevet:

Jens Christian Kwella mestrer et fit og rigt facetteret spil, og hans kompositioner afspejler en musiker med sans for både det store overblik og detaljen.

Bassist Jens Mikkel Madsen er en prominent skikkelse på den danske jazzscene og medvirker på over 35 udgivelser i ind- og udland. Han har vundet JazznytPrisen, Young Nordic Jazz Comets Solistpris og andenprisen som Årets Unge Jazzkomponist i 2018. Til daglig er han bassist i bands som Kasper Staub Trio, Alex Jønssøn Trio, Live Foyn Friis og I Think You're Awesome.Læs mere om Karmen–Kwella–Madsen

Karmen–Kwella–Madsen (EE/DK)

Billetinfo

Entré 350 kr.

Inklusive brunch i restauranten på 8 sal.
Brunch: Surdejsbolle med smør og dansk gårdost. Hjemmelavet marmelade. Skyr med havregranola og æblekompot. Økoæg og bacon fra Troldgaarden. Lidt sødt. Friskbrygget alm. kaffe eller te. Et glas bobler eller saft ved ankomst.

ARoS Aarhus Kunstmuseum

ARoS Aarhus Kunstmuseum
Aros Allé 2
8000 Aarhus
info@aros.dk
https://www.aros.dk/da/
Vis på Kort

Arrangør

ARoS Aarhus Kunstmuseum
(+45) 87306600 / 51343247
https://www.aros.dk/da/
Karmen–Kwella–Madsen (EE/DK)

Billeder

Karmen–Kwella–Madsen - Photo: ARoS Aarhus KunstmuseumFoto: ARoS Aarhus Kunstmuseum

Video