Veronica Mortensen Duo / 3 x Piano (DK)
Veronica Mortensen Duo / 3 x Piano - Photo: Aarhus Jazz Festival

Foto: Aarhus Jazz Festival

Veronica Mortensen Duo / 3 x Piano (DK)

Veronica Mortensen Duo: Veronica Mortensen (voc), Mads Bærentzen (p)
3 x Piano: Hans Esbjerg, Mads Bærentzen, Pojken Flensborg (p)


Jazz i Generationernes Hus – Dag 1

Kl. 15.00: Veronica Mortensen Duo

Veronica Mortensen har igennem en længere årrække været en af de mest toneangivende kvindelige vokalister i den danske jazzverden.

Med sin varme, inderlige vokal har hun tryllebundet publikum, og krydret med en meget imødekommende og udadvendt performance har hun slået sit navn fast som en af de mest populære og respekterede sangerinder på scenen de sidste par årtier.

Med til denne koncert har hun sin faste pianist gennem mange år, Mads Bærentzen. De to musikere vil spille et repertoire bestående af Veronicas egne numre krydret med et par jazzstandarder og moderne klassikere.


Kl. 16.15: 3 x Piano

3 x Piano med d’herrer Hans Esbjerg, Mads Bærentzen og Pojken Flensborg bag flyglerne træder nok engang sammen og duellerer på tangenterne på årets jazzfestival.

Trioen, der snart kan fejre 20 års jubilæum, har hvert år taget et nyt tema under kærlig behandling, og dette år er ingen undtagelse. Under titlen Highlights from the 60’s vil de tre pianister spille et par af de største klassikere fra dette årti, der både var stort inden for jazzmusikken, men som samtidig også cementerede rocken som den moderne tids populærmusik.

 

I pausen mellem de to koncerter bliver der serveret et glas vin for det fremmødte publikum. Som noget nyt er der i år endvidere mulighed for at købe en jazzplatte (følg billetlink), som man kan spise efter koncerterne.

Det foregår  i Øens Madhus, der har til huse i Generationernes Hus, og der vil blive mulighed for både at sidde inde og ude i de maritime rammer på Aarhus Ø.

 Læs mere om Veronica Mortensen Duo / 3 x Piano

Læs mere om Veronica Mortensen Duo / 3 x Piano

Læs mere om Veronica Mortensen Duo / 3 x Piano

Veronica Mortensen Duo / 3 x Piano (DK)

Billetinfo

Entré 100 kr.

Når du er inde på Billetto for at købe billet til koncerten, kan du tilkøbe en jazzplatte. Husk at købe til den rigtige dag (Dag 1 - 11. juli).

Generationernes Hus

Generationernes Hus
Thit Jensens Gade 3
8000 Aarhus C
https://generationerneshus.aarhus.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Piano Værkstedet
(+45) 86 12 26 25
www.mmpiano.dk
Co-Arrangør
Mads Bærentzen
Veronica Mortensen Duo / 3 x Piano (DK)

Billeder

Veronica Mortensen Duo / 3 x Piano - Photo: Aarhus Jazz FestivalFoto: Aarhus Jazz Festival
Veronica Mortensen Duo / 3 x Piano - Photo: Piano VærkstedetFoto: Piano Værkstedet

Video