Ned Ferm & Anders AC Christensen (US/DK)
Ned Ferm & Anders AC Christensen - Photo: Aarhus Sail Event

Foto: Aarhus Sail Event

Ned Ferm & Anders AC Christensen (US/DK)

Ned Ferm (sax), Anders AC Christensen (b)


Moderne jazz med udsigt over Aarhus Bugten
Her er muligheden for at opleve en koncert med to garvede musikere inden for moderne jazz, når de endnu en gang spiller sammen i en duo på hver deres hovedinstrument.

Ned Ferm på saxofon og Anders AC Christensen på kontrabas har spillet sammen i mere end 20 år, og du kan derfor forvente en koncert med et etableret sammenspil mellem de to internationalt anmelderroste musikere.

Ned Ferm rejste fra USA til Danmark i 2021 for at uddanne sig på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Ud over at være udøvende musiker komponerer, producerer og underviser han i musik.
Han har spillet live med et utal af store navne og medvirket på flere studieindspilninger med en bred skare af musikere.

Anders AC Christensen har været aktiv på den danske jazzscene siden starten af 1990’erne, men har som bassist også markeret sig internationalt. Han har desuden medvirket i film, på talrige studieindspilninger og komponeret musik til film. i 2009 udkom hans første udgivelse i eget navn.

 

Sail to Jazz
Sejl med fra Havnepladsen i Aarhus til koncerten med Ned Ferm & Anders AC Christensen på Aarhus Ø, hvor du fra Aarhus Internationale Sejlsportscenter kan nyde jazzfestivalens bedste udsigt. 

Men du kan også vælge at gå ind fra gaden.

 


Læs mere om Ned Ferm & Anders AC Christensen

Ned Ferm & Anders AC Christensen (US/DK)

Billetinfo

Entré 150 kr.

Koncert 150 kr. Koncert inkl. sejlads til koncert og et glas bobler 300 kr. Billetten gælder til to forskellige koncerter samme dag, hhv. kl. 19 og kl. 21.

Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Aarhus Internationale Sejlsportscenter
Ester Aggebos Gade 80A
8000 Aarhus C
mail@aarhussailevent.dk
https://www.aarhussailevent.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Aarhus Sail Event
(+45) 44 12 57 56

Co-Arrangør
Erlings Jazz- og Ølbar
Ned Ferm & Anders AC Christensen (US/DK)