Veronica Mortensen & Peter Vuust (DK)
Veronica Mortensen & Peter Vuust - Photo: Tir Na Nóg

Foto: Tir Na Nóg

Veronica Mortensen & Peter Vuust (DK)

Veronica Mortensen (voc), Peter Vuust (b)


Iørefaldende og groovy duojazz

Peter Vuust og Veronica Mortensen har i mere 10 år optrådt med et repertoire skrevet af Peter Vuust og den norske tekstforfatter Roy-Frode Løvland.

Sangene er iørefaldende og groovy, og samarbejdet har udmøntet sig i tre CD'er, hvoraf September Song i 2014 blev nomineret til en Danish Music Award i kategorien Årets Danske Vokaljazzudgivelse.

Veronica Mortensen er en af vores allerbedste jazzsangerinder. Veronica har med sin varme, sprøde og afslappede stemme en enestående nærhed til jazzen. Gennem sit græsk-danske ophav og to forskellige musikalske perspektiver skaber hun en helt unik måde at kombinere musik på.

Peter Vuust er en unik kombination af at være jazzmusiker og hjerneforsker. Han er leder af Center For Music In the Brain samt professor ved DJM og Aarhus Universitet. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet syv album i eget navn og medvirket på over 100 cd’er. Senest albummet Further To Fly med 5 x Vuust.

Glæd jer til en forrygende aften med den skønne jazzduo.

 


Veronica Mortensen & Peter Vuust (DK)

Billetinfo

Entré 75 kr.

Tir na nÓg

Tir na nÓg
Frederiksgade 40
8000 Aarhus
andreas@tirnanog.dk
https://www.tirnanog.dk/
Vis på Kort

Arrangør

Tir na NÓg
(+45) 86 19 19 10
http://www.tirnanog.dk/
Veronica Mortensen & Peter Vuust (DK)

Billeder

Veronica Mortensen & Peter Vuust - Photo: Tir Na NógFoto: Tir Na Nóg

Video