AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Josefine Cronholm & Steen Rasmussen Kvartet (SE/DK/BR) - Photo: Musikhuset Aarhus

Photo: Musikhuset Aarhus

Josefine Cronholm & Steen Rasmussen Kvartet (SE/DK/BR)

16:30

Josefine Cronholm (voc), Anders Banke (sax), Steen Rasmussen (p), Fredrik Damsgaard (b), Celso de Almeida (drm)

Milton Nascimento på svensk

Josefine Cronholm og Steen Rasmussen Kvartet dykker ned i den brasilianske sanger Milton Nascimentos fantastiske hav af sange og får spejlbassinet til at swinge i bossa-nordic-takt. 

Det er blevet til albummet og koncerterne, der bærer navnet Milton på Svenska, som tager publikum med på en rejse tilbage til Brasilien i 1970'erne og musikken fra musikkollektivet Clube de Esquina.

Med Milton på Svenska oversætter og nyfortolker Cronholm og Steen Rasmussen Kvartet musiklegendens sange om livet, melankolien, kærligheden og udlængslen. De får samtidig et helt vidunderligt skandinavisk twist, der sender en drømmende danskers tanker på rejse mod både Sverige i øst og Brasilien i vest.

 

Om Musikhuset Swinger

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu en gang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser – med fri entré til størstedelen af koncerterne. 

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde velkommen til Musikhuset Swinger, der finder sted 8.-15. juli i Musikhusets foyer og sale samt ved KISSA i Musikhusparken.

 


Se mere her https://www.josefinecronholm.com/


Se mere her https://www.steenrasmussenpianist.com/steenrasmussenpianist


Arrangør
Musikhuset Aarhus
89 40 40 40
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C